Te tudd a célt, mi biztosítjuk az eszközt

Downtown nyelvstúdió

Rugalmas tanrend

Te szabhatod meg, hogy mikor szeretnél tanulni

Magasan képzett oktató

Oktatónk sok éves tapasztalattal rendelkezik

Kedvező árak

Részletben vagy egy összegben is fizethetsz

Segítünk, hogy

Miért válassz minket?

Kizárólagos figyelem

Oktatónk maximális odafigyelést nyújt tanulóink számára, egyedi igény és szintfelmérést, amely biztosítja, hogy a leghatékonyabb legyen a kívánt nyelvtanulás.

Magas felkészültség

Nyelviskolánk rendelkezik a legmodernebb tankönyvekkel, szótárakkal, digitális tartalmakkal és eszközökkel, amely még hatékonyabbá teszi a nyelvtanulást, illetve tanulóinknak sem szükséges külön pénzt áldoznia, mi biztosítjuk számukra ezeket.

Rugalmas időbeosztás

Nálunk te írod az órarendet! Telefonon, emailben és weboldalunkon is van lehetőséged időpontot foglalni nyelvtanulás céljából a számodra megfelelő időpontban.

Nelson Mandela

"Ha olyan nyelven beszélsz valakihez, amit megért, az a fejéhez jut el. Ha viszont az ő nyelvén beszélsz, az a szívéhez jut el."

Tanulóink hisznek bennünk

Rólunk mondták

Tanulj a legjobbakkal

Ismerd meg tanárainkat

Alapítóként a legfőbb motivációm személyes tapasztalataimon alapult. Személy szerint szerencsés helyzetben voltam, mert nagyon pici gyerekkorom óta a legfejlettebb nyelvoktatásban részesültem.

Azonban számos negatív tapasztalattal is találkoztam. Sajnos sok olyan korombeli, illetve fiatalabb diákokat, felnőtteket ismertem meg, akik kivételes tehetségek voltak szakmájukban, viszont a kellő nyelvtudás nagyban hátráltatta a karrierjüket.

Németországban születtem, igy német az anyanyelvem. Már az iskolás éveim alatt kialakult az angol nyelv iránti szenvedélyem, így nem volt kérdés, hogy ezzel kapcsolatos pályát választok majd. Érettségi előtt segítettem fiatalabb diákoknak, akik angolból kértek segítséget. Gyerekekkel is mindig nagyon szerettem foglalkozni, így több nyelvi csoportot is vezettem. Érettségit követően Magyarországra költöztem.
Egy évet töltöttem itt, és ebben az időszakban gyakorlatot végeztem egy szakgimnáziumban, ahol német és angol oktatással foglalkoztam. 

Downtown Nyelvstúdió

Szerencs

Bármilyen kérdés esetén

Lépj velünk kapcsolatba!

© 2021 Downtown Nyelvstúdió | Adatvédelmi nyilatkozat