Rólunk

Nyelvstúdiónk alapításakor azt a célt tűztűk ki magunk elé, hogy a tanulni vágyó egy innovatív, modern és rugalmas rendszerben tudják elsajátítani a különböző idegen nyelveket.

Jelenleg angol-német és finn nyelvoktatással foglalkozunk. Tanulóink számára számtalan lehetőséget kínálunk:
A nyelvvizságra készülők mellett szívesen látjuk azokat is, akik külföldi munkavállalás miatt szeretnének társalgási szinten megtanulni. Időbeosztástól függően választhatják a hagyományos tantermi oktatást és az online formát is.

Oktatási rendszerünk szakított a hagyományos kötöttségekkel teli módszerekkel. Nálunk a saját tempódban, egyéni célkitűzéseket figyelembe véve haladhatsz. Különböző személyre szabott csomagokat tudsz igénybe venni, amik segítségével eljuthatsz a célodhoz. Oktatónk magas fokú felkészültséggel és tapasztalattal rendelkezik. Eddigi tanulóink száma meghaladja a 100 főt, akik monstanra magabiztos tudással rendelkeznek.

Manapság  azt gondoljuk, hogy már nélkülözhetetlen a magabiztos nyelvtudás, legyen szó akár a közép-és felsőoktatásról vagy a munkaerőpiacról. Az fő elhatározásunk az, hogy ebben támogassunk és végigkísérjük az utadat maximális segítséggel. A tanulóinktól kizárólag lelkesedést és szorgalmat várunk.

Tapasztalataink alapján nem lehet elég korán elkezdeni a nyelvtanulást, ezért 6 éves kortól várjuk a tanulni vágyókat. Két legfőbb szolgáltatásunk a nyelvvizsgára való felkészítés, közép-vagy felsőfokra, angol-német vagy finn nyelvből és a társalgási szint elsajátítása. A nyelvvizsgafelkészítő óráinkon oktatónkkal a kitöltött szintfelmérő után mind a szóbeli és írásbeli részre készültök.

Tamás Zsolt Roland

A Downtown Nyelvstúdió elsősorban a modern, könnyed és kötetlen nyelvtanulást testesíti meg.

Alapítóként a legfőbb motivációm személyes tapasztalataimon alapult. Személy szerint szerencsés helyzetben voltam, mert nagyon pici gyerekkorom óta a legfejlettebb nyelvoktatásban részesültem. Már az általános iskolai tanulmányaimat is kéttannyelvű tagozaton végeztem, angolul tanultam többek között a történelmet, a biológiát, a földrajzot és számos kiegészítő tantárgyat. Később pedig a középiskolában is kifejezetten az angol és a német nyelvtanulás fókuszában zajlottak az óráink.

 Azonban számos negatív tapasztalattal is találkoztam. Sajnos sok olyan korombeli, illetve fiatalabb diákokat, felnőtteket ismertem meg, akik kivételes tehetségek voltak szakmájukban, viszont a kellő nyelvtudás nagyban hátráltatta a karrierjüket. A nyelvtanulás gátjának sokszor a motiválatlanság, az idő hiánya és a kötöttségeket éreztem. Nyelvstúdiónk célja legfőképpen, hogy segítsünk tanulóinknak ezeket a gátakat leküzdeni és egy olyan rendszert hoztunk létre, ami figyelembe veszi az egyéni haladási tempót, a jelenlegi tudás szintjét, az időbeni rugalmasságot. Piackutatásunk alapján arra az eredményre jutottunk, hogy árajánlatunk egyedülállónak tekinthető a piacon.  A legnagyobb szaktudású oktatókat alkalmazzuk, akik könnyedén felveszik a ritmust bármelyik generációval, illetve egyedi, könnyed tanítási módszereikkel élvezetes a tanulás.

Rebekka

Németországban születtem, igy német az anyanyelvem. Már az iskolás éveim alatt
kialakult az angol nyelv iránti szenvedélyem, így nem volt kérdés, hogy ezzel kapcsolatos pályát választok majd. Érettségi előtt segítettem fiatalabb diákoknak, akik angolból kértek segítséget. Gyerekekkel is mindig nagyon szerettem foglalkozni, így több nyelvi csoportot is vezettem. Érettségit követően Magyarországra költöztem.
Egy évet töltöttem itt, és ebben az időszakban gyakorlatot végeztem egy
szakgimnáziumban, ahol német és angol oktatással foglalkoztam. Munkám során megtanultam, hogy egy tanulónak fontos tudnia, hogy bízhat a tanárában és hogy nem létezik “rossz kérdés”. Később, miután véglegesen ideköltöztem, egy általános iskolában is lehetőségem nyílt besegíteni a nyelvoktatásban, így fiatalabb gyerekeket is taníthattam. Itt tapasztalhattam meg a kreatív óratervezés fontosságát is.
Tanulóimnak igyekszem minden téren a maximális segítséget nyújtani és megmutatni, hogy egy új nyelvet megtanulni nem mindig nehéz.

Downtown Nyelvstúdió

Szerencs

Bármilyen kérdés esetén

Lépj velünk kapcsolatba!

© 2021 Downtown Nyelvstúdió | Adatvédelmi nyilatkozat